Luisterkindafstemmingen

Ga naar wat is een Luisterkindafstemming

Energetische healing volgens de Luisterkindmethode

voor mensen van 0 tot >100 jaar

Toen ik in 2009 kennismaakte met de mogelijkheden van energetische healing werd ik geraakt door de liefde die daarbij zo voelbaar is. Ik werd enthousiast. Ik ging me er in verdiepen en zo werd ik onder andere Reiki-master. Een nieuwe wereld ging voor mij open en ik bleef me erin verdiepen. In 2012 kwam de Luisterkindmethode op mijn pad en werd ik Luisterkindwerker. Ik ben opgeleid door Diana Hendriks, de oprichter van Luisterkind en de Luisterkindmethode. Sinds 2018 ben ik ook Luisterkindtrainer en leid ik zelf mensen op om de Luisterkindmethode toe te passen.

De Luisterkindmethode is een werkwijze die het mogelijk maakt om vanuit diepere lagen van ons zijn, stap voor stap, onderdelen van een probleem of klacht te bevragen en antwoorden te vinden. Het is contact met het diepe innerlijke weten. Sommigen noemen het contact van hart tot hart, anderen noemen het zielencontact. Een afstemming volgens de Luisterkindmethode heet een Luisterkindafstemming. Steeds opnieuw word ik geraakt door de liefde en de warmte van deze afstemmingen en hoe de vinger op de zere plek kan worden gelegd.

Wat is een Luisterkindafstemming?

Een Luisterkindafstemming heeft een aantal specifieke kenmerken:

 1. Een Luisterkindafstemming is persoonlijk en uniek. Er zijn geen 2 afstemmingen hetzelfde. Ook is het resultaat voor iedereen verschillend.
 2. Een Luisterkindafstemming wordt uitgevoerd door een gediplomeerd Luisterkindwerker. Ik heb sinds 2013 mijn diploma.
 3. Je hoeft hiervoor niet naar mijn praktijk in Apeldoorn te komen, maar de behandeling vindt plaats op afstand op basis van een foto en een probleemomschrijving of vragenlijst. Heel praktisch, dus.
 4. Via de ons omringende energie maak ik een verbinding, diep van binnen, op zielsniveau. Daarmee komen we bij de bron van wat er bij jou speelt.
  Ik zie het als een reis die we samen maken. Jij leidt, ik volg, ik luister, ik stel vragen, jij geeft antwoord. Alles wat er gebeurt zet ik om in woorden conform de Luisterkind Methode. Die stuur ik je toe per e-mail.
 5. Er zijn geen taboes. Alles kan benoemd worden. Helemaal niets is gek.
 6. Dat wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.
  Dat wil overigens niet altijd zeggen dat de oplossing in de lijn van de verwachting ligt. Een Luisterkindafstemming kan zeer verrassende antwoorden en resultaten opleveren. Kan soms ook confronterend zijn. En bij een lijst met 10 vragen, kan het antwoord op vraag 9 de sleutel zijn tot de overige vragen.
 7. Kinderen ouder dan 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor de Luisterkindafstemming
 8. Een Luisterkindafstemming kost € 95,-
 9. Na vooruitbetaling en de ontvangst van de foto + vraagstelling ontvang je van mij een bevestiging met daarin de uiterste datum waarop je de Luisterkindafstemming tegemoet kunt zien. Normaal gesproken is dat uiterlijk 2 weken na de ontvangst van de betaling.

NOTE: Mocht je liever eerst kennis willen maken met Luisterkind, vraag dan een gratis mini-Luisterkindafstemming aan.
Bij een mini-Luisterkindafstemming stem ik af op jouw energie en voel ik wat jij jezelf zou willen zeggen. Hierbij worden geen diepgaande problemen behandeld of opgelost. Het is een berichtje van jezelf aan jezelf. Een zeer persoonlijk cadeautje!
Voor een mini-Luisterkindafstemming vraag ik je om een foto waar je alleen op staat en je geboortedatum. Je kan een mini-Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of voor je eigen kinderen jonger dan 10 jaar. Oudere kinderen zullen zelf toestemming moeten geven.

Menu
0