Luisterkindafstemmingen

Luisterkind is voor volwassenen en kinderen

De Luisterkindmethode is een energetische behandelmethode om antwoorden te vinden op vragen over de meest uiteenlopende klachten en waar mogelij. De beTijdens de behandeling schrijf ik op wat er gebeurt, zodat je het allemaal op je gemak terug kunt lezen. Dit document noemen we de Luisterkindafstemming. De Luisterkindmethode maakt gebruik van de energie die ons allemaal met elkaar verbindt. In die energie stralen we naar buiten toe uit wat we graag willen laten zien. Echter, in diepere lagen van die energie is ook informatie beschikbaar over dingen waar je last van hebt en die je graag wil veranderen. Door af te stemmen op die diepere lagen komen we samen bij de oorzaak van het probleem en bij jouw persoonlijke antwoorden over wat jij nu nodig hebt om het probleem op te lossen of verder te komen. Tijdens het maken van de Luisterkindafstemming vinden direct veranderingen plaats in de energie. Door de Luisterkindafstemming te lezen gaat de behandeling doorwerken in je hele systeem.

Een Luisterkindafstemming is doelgericht en effectief.  Diep van binnen weet je zelf heel goed wat er aan de hand is, alleen kun je er soms zelf niet bij. Tijdens een afstemming help ik jou om die stukken naar boven te halen, zodat jij tijdens de afstemming nog zelf kunt bepalen wat er nodig is om het op te lossen. De behandeling vindt plaats op afstand. De bevindingen werk ik uit volgens de Luisterkindmethode en ontvang je per e-mail.

Met jouw Luisterkindafstemming help je ook het Rode Kruis!

Dit jaar ondersteun ik met mijn werkzaamheden Het Rode Kruis in Oeganda.
Dit jaar is het ook niet “zomaar” een gift. Ik doe mee aan Expedition Red Cross, een challengetocht onder zeer primitieve omstandigheden naar Mount Elgon  (4321m) in Oeganda. Het geld dat ik hiermee inzamel is bestemd voor noodhulp in een van ‘s werelds grootste vluchtelingenkampen en voor educatie en voorlichting ter voorkoming van humanitaire nood als gevolg van natuurgeweld in Oeganda.

Een Luisterkind-afstemming heeft een aantal heel specifieke kenmerken:
 1. Een Luisterkind-afstemming is persoonlijk en uniek. Er zijn geen 2 afstemmingen hetzelfde. Ook is het resultaat voor iedereen verschillend.
 2. Een Luisterkindafstemming wordt uitgevoerd door een gediplomeerd Luisterkindwerker. Ik heb sinds 2013 mijn diploma.
 3. Je hoeft hiervoor niet naar mijn praktijk in Apeldoorn te komen, maar de behandeling vindt plaats op afstand op basis van een foto en een probleemomschrijving of vragenlijst. Heel praktisch, dus.
 4. Via de ons omringende energie maak ik een verbinding, diep van binnen, op zielsniveau. Daarmee komen we bij de bron van wat er bij jou speelt.
  Ik zie het als een reis die we samen maken. Jij leidt, ik volg, ik luister, ik stel vragen, jij geeft antwoord. Alles wat er gebeurt zet ik om in woorden conform de Luisterkind Methode. Die stuur ik je toe per e-mail.
 5. Er zijn geen taboes. Alles kan benoemd worden. Helemaal niets is gek.
 6. Dat wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.
  Dat wil overigens niet altijd zeggen dat de oplossing in de lijn van de verwachting ligt. Een Luisterkindafstemming kan zeer verrassende antwoorden en resultaten opleveren. Kan soms ook confronterend zijn. En bij een lijst met 10 vragen, kan het antwoord op vraag 9 de sleutel zijn tot de overige vragen.
 7. Kinderen ouder dan 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor de Luisterkindafstemming
 8. Een Luisterkindafstemming kost € 95,-
 9. Na vooruitbetaling en de ontvangst van de foto + vraagstelling ontvang je van mij een bevestiging met daarin de uiterste datum waarop je de Luisterkindafstemming tegemoet kunt zien. Normaal gesproken is dat uiterlijk 2 weken na de ontvangst van de betaling.

NOTE: Mocht je liever eerst kennis willen maken met Luisterkind, vraag dan een gratis mini-Luisterkindafstemming aan.
Bij een mini-Luisterkindafstemming stem ik af op jouw energie en voel ik wat jij jezelf zou willen zeggen. Hierbij worden geen diepgaande problemen behandeld of opgelost. Het is een berichtje van jezelf aan jezelf. Een zeer persoonlijk cadeautje!
Voor een mini-Luisterkindafstemming vraag ik je om een foto waar je alleen op staat en je geboortedatum. Je kan een mini-Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of voor je eigen kinderen jonger dan 10 jaar. Oudere kinderen zullen zelf toestemming moeten geven.

Vraag nu jouw Luisterkindafstemming aan of bestel een gratis mini-Luisterkindafstemming?

Menu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe workshops of opleidingen en aanbiedingen.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hier in.

Holler Box
0