Tekenen en Schilderen

Open je hart en ontdek de kunstenaar in jezelf.

Tekenen en schilderen is goed voor je lichaam en goed voor je geest. Het werken met kleuren stemt je blij. Het werken met fijne materialen geeft voldoening. Creatief bezig zijn is heerlijk. Je kunt even verdwijnen in je eigen wereld en die zo mooi maken als jijzelf wilt. Je kunt er ook alles in kwijt wat jij graag kwijt wilt. Tekenen en schilderen is pure aandacht voor jezelf en dat doet je goed. Je hoeft ook niet te kunnen tekenen of schilderen om deel te kunnen nemen aan de cursussen en workshops van Praktijk de Stille Kracht. Want, echt waar: iedereen kan leren tekenen en schilderen. Met laagdrempelige opdrachten en een stap voor stap werkwijze leer je met plezier jezelf creatief te uiten. Want daar gaat het om: Plezier beleven en voldoening vinden in wat je doet.
We werken met diverse mooie materialen, zoals acrylverf, Lyra-kleurpotloden, pastel, ecoline of acrylic inkt op diverse soorten papier of schildersdoek. De materialen passen bij het onderwerp van de workshop of les.

Locatie:
GIGANT – Markant in cultuur, Nieuwstraat 379, 7311 BR Apeldoorn
Lessen op Woensdagmiddag – Donderdagavond. Voor de planning en prijzen verwijs ik je graag naar de Agenda

Voor mensen met een ziekte of trauma en hun naasten:

Tekenen en schilderen is bewezen effectief voor mensen die een ziekte of trauma doormaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of dementie. Maar ook voor mensen die te maken krijgen met andere aandoeningen, zoals een burn-out, een trauma of rouwverwerking is tekenen en schilderen een fijn tijdverdrijf en kan het leiden tot nieuwe inzichten. Daarom geef ik ook graag privélessen aan huis, individueel of met familieleden en/of zorgverleners. Neem contact met mij op dan stemmen wij de wensen en de mogelijkheden op elkaar af.

Evenementen en groepsuitjes

Ook voor de personeelsvereniging of het (sportieve) team verzorgt Praktijk de Stille Kracht creatieve avonden of dagprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in artistieke en textiele werkvormen. Omdat er zoveel mogelijk is, denk ik graag met je mee in wat je zoekt:

  • een leuke creatieve bezigheid met elkaar
  • een aanvulling op je evenement
  • teambuilding
  • elkaar beter leren kennen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@praktijkdestillekracht.nl of tel: 0626630393.

Menu
0