Tekenen en Schilderen

Open je hart en ontdek de kunstenaar in jezelf.

Je hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben en je hoeft ook niet te kunnen tekenen of schilderen om deel te kunnen nemen. Want, echt waar: iedereen kan leren tekenen en schilderen. Met laagdrempelige opdrachten en een stap voor stap werkwijze leer je met plezier jezelf creatief te uiten. Want daar gaat het om: Plezier beleven en voldoening vinden in wat je doet.
We werken met diverse mooie materialen, zoals acrylverf, Lyra-kleurpotloden, pastel, ecoline of acrylic inkt op diverse soorten papier of schildersdoek. De materialen passen bij het onderwerp van de workshop of les.

Locatie:
GIGANT – Markant in cultuur, Nieuwstraat 379, 7311 BR Apeldoorn
Lessen op Woensdagmiddag – Donderdagavond. Voor de planning en prijzen verwijs ik je graag naar de Agenda

Voor mensen met dementie:

Voor mensen met dementie geef ik ook privélessen aan huis, individueel of met familieleden en/of zorgverleners. Neem contact met mij op dan stemmen wij de wensen en de mogelijkheden op elkaar af.

Evenementen en groepsuitjes

Ook voor de personeelsvereniging of het (sportieve) team verzorgt Praktijk de Stille Kracht creatieve avonden of dagprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in artistieke en textiele werkvormen. Omdat er zoveel mogelijk is, denk ik graag met je mee in wat je zoekt:

  • een leuke creatieve bezigheid met elkaar
  • een aanvulling op je evenement
  • teambuilding
  • elkaar beter leren kennen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@praktijkdestillekracht.nl of tel: 0626630393.

Menu
0