Praktijk de Stille Kracht BEKIJK DE AGENDA

De tekenlessen en creatieve workshops zijn gericht op je persoonlijke en creatieve ontwikkeling: ontspannend en verrijkend. Het zijn kadootjes voor jezelf. Even weg uit de hectiek van alle dag.

De workshops zijn ook geschikt voor teambuilding, of een creatieve activiteit met collega’s of vrienden.
Hierbij zijn naast kunstzinnige thema’s ook textiele werkvormen mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan het knopen van een boodschappentasje, het bekleden van notitieboekjes met satijnband, het knopen van plantenhangers, etc. Heb je eigen wensen, ook daar staan wij voor open.
We hebben ervaring met groepen van 6-16 personen en met evenementen waarbij de bezoekers in een flow voorbij komen. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verandering begint bij inzicht over je eigen kijk op een situatie.
Verkrijg dat inzicht en je weet wat je er aan kunt doen.
Laat mij je daarbij helpen met behulp van passende creatieve werkvormen.

Door je creativiteit aan te spreken, krijg je meer inzicht in je gedachtepatronen en
hoe deze kunnen verschillen van wat je doet of zegt.
Tegelijkertijd wordt duidelijk wat je nodig hebt.

Creatieve coaching is zeer geschikt voor personen die verbaal sterk onderlegd zijn
en voor mensen die juist moeite hebben om onder woorden te brengen wat er speelt.

Haal meer uit jezelf!
Krijg helder waarom je vastloopt.
Ontdek wat je nu eigenlijk zelf wilt.
Begrijp waarom je je eigen wensen en doelen voor je uitschuift.
Zet onzekerheid om in zelfvertrouwen

En breng zelf jouw verandering op gang!

Intake: kennismakingsgesprek met korte tekenopdracht € 35,-
Individuele coaching € 65,- per uur, <18 jaar €55,- per uur

De Luisterkindmethode is een energetische werkmethode voor het aanpakken van problemen bij volwassenen en kinderen. Met de Luisterkindmethode ga je  naar de bron van een situatie of probleem.  Denk hierbij aan angsten, woedeaanvallen, onzekerheid, maar ook aan dyslexie en drukte in het hoofd. Ook relatieproblemen en rouw kunnen met behulp van Luisterkind worden verlicht. Vraag hiervoor een Luisterkindafstemming aan.

Wil je zelf graag Luisterkindwerker worden? In het najaar beginnen nieuwe groepen van de Opleiding tot Luisterkindwerker. Momenteel ben ik de locaties aan het uitzoeken. Heb jij interesse  om je opleiding bij mij te volgen, stuur mij dan nu alvast een berichtje, dan houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bij Praktijk de Stille Kracht sta jij centraal.
Met een luisterend oor en aandacht voor wat jou op dit moment bezighoudt, help ik, Astrid Jongste, jou op weg.

Het resultaat?

Jouw energie gaat stromen en je voelt je gelukkiger, meer ontspannen, met meer vertrouwen. Jij krijgt handvatten en oplossingen voor wat er bij jou speelt in jouw visie. En het mooie is, het komt allemaal vanuit jezelf. Ik help jou met passie, enthousiasme en deskundigheid om stap voor stap jouw flow te ontdekken en vast te houden.

Dit zeggen mensen over ons

Hartelijk dank voor de leerzame, creatieve workshop. Ik ben geïnspireerd thuisgekomen. Gisteren ben ik nog weer verder gegaan met mijn kerstkaart. Echt zo leuk en ontspannend om te doen.

Mw. C. de Korte
Het Nannybureau, Apeldoorn

We hebben het erg leuk gehad. Ik heb erg positieve reacties gehad voor het algehele programma.
Zowel van de dames, de mannen van de dames, mijn leidinggevende en zelfs via collega’s die er niets mee te maken hebben gehad

Contactpersoon bedrijfsevenement
Bedrijf in Enkhuizen

Luisterkind was altijd al een grote wens van mij, omdat ik het dé kers op de taart vond en dit zag als de perfecte aanvulling op mijn vrouwenpraktijk. Het was hard werken, want het kwam niet op een presenteerblaadje! Maar met alle geduld en leerzame feedback van Astrid kwam het helemaal goed! Wat een enorme verrijking! Ik ben erg dankbaar dat ik mijn diploma heb behaald en vind het nog steeds bijzonder om Luisterkindwerker te zijn! 

Deelnemer opleiding tot Luisterkindwerker
Deelnemer opleiding tot Luisterkindwerker

Dank je, Astrid. Je hebt mij zo geweldig op weg geholpen. Mijn schouder is al op weg naar genezing.

Lies

Bij Astrid heb ik de cursus mandala tekenen gevolgd. In een klein groepje gingen we aan de slag met het ontwerpen van onze eigen mandala tekening. Hierbij was er ook aandacht voor de interessante oorsprong van de mandala & hoe je dit kan toepassen in je eigen werk.

Astrid geeft tips gericht op tekentechnieken en kleurgebruik, maar durft je ook aan het denken te zetten over bepaalde (onbewuste) keuzes die je maakt. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren.

Een ontspannende cursus die zeker aan te raden is (ook voor beginners)

Jolijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met enige regelmaat verstuur ik een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws, nieuwe workshops of opleidingen en aanbiedingen.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hier in.
(je kunt ook altijd weer afmelden)

Mijn persoonlijke pagina voor Expedition Red Cross is geopend.

Help mij het Rode Kruis te helpen en help de mensen in Oeganda. Steun mij door middel van een financiële gift en je zet de keten van hulpverlening in werking. Dan wordt jouw donatie aan mijn doelbedrag toegevoegd. Het doel is €3500,- op te halen voor vertrek naar Oeganda in september 2020. Op dezelfde pagina kan je mijn acties en voorbereidingen volgen. Ik hou je op de hoogte.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Wil je een sessie volgen?

Menu